dimarts, 8 de setembre del 2009

Matí de Bloc a Sant Joan


Ahir a la nit, tot sopant al Racó del Pou, vàrem accedir a la petició de l’Edgar d’anar a fer bloc a Sant Joan, de manera que, dissabte 15 d’agost, de bon matí, enfilem amb la Núria cap a Manresa per trobar-nos amb l’Edgar. Després del cafè de rigor, tots tres ens adrecem cap al mal anomenat bloc de Sant Joan, dic mal anomenat perquè sembla ser que els blocs es troben al terme de Fonollosa.

Un cop allà, l’Edgar carrega el seu Crashpad Millet i ens fa de guia per la zona. Fa molta calor, i la Núria i jo anem poc motivats, així que li demanem que ens busqui alguna cosa per escalfar. Ens indica algunes “traves” per fer al Dau i a l’Autobús i, mentre la Núria i jo comencem amb calma, l’Edgar ja es posa fanàtic a un 6a del Dau.

L'Edgar mostrant-nos a l'Autobús que no és dificil. Foto: Núria


La Núria al mateix llençament a l'Autobús. Foto: Josep


L’Edgar, veient que no estem massa motivats, ens intenta mostrar noves opcions on tibar, però decidim acompanyar-lo a un projecte que té pendent al Submarí. Allà, m’anima a provar la sortida del seu projecte, que no aconsegueixo resoldre ni per casualitat.

L'Edgar al seu projecte al Submarí. Foto: Núria


Patint a l'entrada del projecte de l'Edgar al Submarí. Foto: Núria


La calor segueix apretant, i l’Edgar ens suggereix anar a la Llengua, on hi ha un parell de 6a de placa que ens agradaran. Un cop allà, veient el 6b Expo de la part de davant, deixem de banda els 6a per barallar-nos amb aquesta línia brutal.

Entrant a la placa de la Llengua. Foto: Núria


Lluïtant a la placa de la llengua. Foto: Núria



Tots tres ho provem, i en diversos intents estem a punt de treure’ns el pas final, però l’adherència i l’exposició fan que dubtem i cap dels tres aconsegueix completar-lo. Al final, marxem del sector amb un bon regust de boca, haurem de tornar. Aquesta ens queda pendent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada