dimarts, 8 de setembre del 2009

A l'ombra de "Les Puces"


Dijous 13 d’agost, quedem amb el Edgar i el Roger a Manresa per anar-nos-en a un sector que ha trobat el Roger, on tindrem ombra tota la tarda. El sector en qüestió és diu “Les Puces”, i no es troba massa lluny d'Olesa. Sembla ser que els equipadors no volen que es difongui massa, i per tant ho respectarem.

Es tracte d’un sector amb ombra, ideal per les tardes caloroses d’estiu, on fins i tot tenim un aire condicionat natural provinent d’una coveta que hi ha a peu d’unes de les vies. Desconeixem el grau de les vies que varem fer, però deduïm que es devia moure entre V i el 6a+.

A l’inici del sector, trobem vies en conglomerat, que fan pinta de ser més dures, nosaltres les varem passar de llarg, per anar-nos-en cap al final del sector, on trobem una espècie de roca tipus dolomita, amb abundants xurreres i forats. Les vies, no massa llargues, estan assegurades a l’estil casolà, amb abundants ponts de roca i xapes de dubtosa homologació. Tot i així, si no s’apura massa el grau, el sector esta la mar de bé per anar-hi a passar una calorosa tarda d’estiu.

Nosaltres varem provar varies vies, i varem marxar bastant satisfets. No deixem fotos del sector per respectar als equipadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada