divendres, 18 de setembre del 2009

Cap a Villar del Puerto


Són dos quarts de 8 del vespre de divendres 28 d’agost. El Joan, l’Edgar, la Núria i jo, estem acabant de distribuir l’equipatge al maleter del meu cotxe. Esperava un parell de motxilles per persona (una per la roba i una altre pel material d’escalada), però el Joan ens ha sorprès a tots. Porta una caixa pel material d’escalada, tres motxilles (una exclusivament per sabates! Serà “senyoritu”!), una bossa plena de llibres, ... Tan sols mirar-m’ho... i ja m’estic posant nerviós!

Desprès de redistribuir a consciència tots els “bultos” pel maleter, aconseguim tancar-lo. Són gairebé les 8 tocades, i ens esperen encara uns 850 km fins al nostre destí: Villar del Puerto.

Localització de Villar del Puerto.


Villar del Puerto es troba al municipi lleonès de Vegacervera, enclavat en plena Muntanya Central Lleonesa, a 1.200 metres sobre el nivell del mar. Allà hem llogat l’antiga escola del poble, actualment reconvertida en una confortable casa de lloguer de dues plantes per a sis persones.

La casa des de fora.


Després de 9 hores de conducció nocturna per les carreteres, amb les seves corresponents aturades per sopar i fer cafès, per fi, a les 5 de la matinada, arribem a la nostra preuada destinació. Un cop allà, descarreguem paquets, ens distribuïm per les que seran les nostres habitacions els propers dies, i cap a dormir, que demà ens espera un dia intens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada